NUTTIGE PAGINA'S

de ANNA VAN DORP NIEUWSBRIEF

Merken

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief met daarin informatie over onze collecties, acties en het nieuws bij Anna van Dorp.

Meer dan 5500 nieuwsbriefabonnees

Onze klanten waarderen ons met 4,9/5 

DEEL

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

ANNA VAN DORP ONDERMODE   EMMAPLEIN 5-11  3701 DK  ZEIST
030-6916249   EMAIL: INFO.ANNAVANDORP@GMAIL.COM

2018 ANNA VAN DORP ONDERMODE 

  • Anna

Waar naar toe met je mooie bikini of badpak: Onze Top 5 stranden in Europa

#5 Plage de Saleccia (Corsica)


Met de boot naar Bastia en dan nog enkele tientallen kilometers door de ongerepte Corsicaanse natuur en...dan ben je er! Een verborgen strandjuweeltje in het noorden van Corsica: een kilometer lang fijn zandstrand, kristalhelder, rustig kabbelend zeewater en duinen met de voor Corsica kenmerkende maquis-struiken. Het is een genot om hier te genieten van niets anders dan het ritmische deinen van de zee en het zachte geluid van de wind. Nog een pluspunt van dit strand: omdat het gelegen is in een beschermd natuurgebied, is er geen restaurant, hotel of andere toeristische voorziening te vinden. Hierdoor zie je ook weinig andere toeristen. Wie op zoek is naar een rustig, ruim, onaangeroerd strand, is op Plage de Saleccia absoluut op zijn plek.

#4 Navagio Beach (Zakynthos)


Navagio Beach op Zakynthos is het meest gefotografeerde strand van Griekenland. En dat is volkomen logisch. Verscholen tussen hoge en steile rotswanden ligt een waar paradijs. Het spierwitte zand, het helderblauwe water en de idyllische ligging vormen tezamen een indrukwekkende en uitnodigende bestemming. Navagio Beach alleen per boot bereikbaar is. In het verleden maakten smokkelaars hier dankbaar gebruik van. Het gestrande scheepswrak en de bijnaam ‘Smugglers Cove’ herinneren aan deze vervlogen tijden.

#3 Praia da Dona Ana (Portugal)


Praia da Dona Ana is het meest pittoreske strand in de Algarve. Het kleine strandje is omgeven met kleurrijke steile rotsen. Het goud-witte strand grenst aan kristalhelder water. Vanuit het centrum van het plaatsje Lagos loop je zo in enkele minuten naar Praia da Dona Ana. Ideaal voor een dagje aan het strand. En wil je wat drinken, om het strand heen zijn er voldoende gelegenheden voor een verkoelend drankje.

#2 Nissi Beach (Cyprus)Nissi Beach is smal zandstrandje wat een klein eilandje ('Nissi' in het Grieks) verbindt met het vasteland van Cyprus. Het smetteloze zand en de bijzondere vorm van het strand maken dit tot een hele mooie bikini-bestemming. Het naastgelegen resort maakt een verblijf hier tot een geweldige belevenis.


#1 Costiera Amalfitana (Italië)


Ach, er zijn veel mooie stranden in Europa maar de stranden van Amalfi behorende bij de top. Via kleine weggetjes, via trappetjes of met de boot bereik je de meest mooie kleine strandjes of kleine kades waar je heerlijk kunt doezelen in de zon. En als de dag voorbij gaat heb je uitzicht op dat wat het leven zo mooi maakt...het Italiaanse eten.


#beachwear #badmode #bikini #beach #amalfi #swimwear18 views