NUTTIGE PAGINA'S

de ANNA VAN DORP NIEUWSBRIEF

Merken

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief met daarin informatie over onze collecties, acties en het nieuws bij Anna van Dorp.

Meer dan 5500 nieuwsbriefabonnees

Onze klanten waarderen ons met 4,9/5 

DEEL

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

ANNA VAN DORP ONDERMODE   EMMAPLEIN 5-11  3701 DK  ZEIST
030-6916249   EMAIL: INFO.ANNAVANDORP@GMAIL.COM

2018 ANNA VAN DORP ONDERMODE 

  • Anna

Trots op m'n littekens!

Twee keizersnedes hebben een spoor achtergelaten bij Anna Lindfors, 37 jaar.


"Ik heb twee keer een keizersnede gehad en beiden waren nogal dramatisch. De eerste was acuut en gebeurde 72 uur nadat de vliezen waren gebroken. Het was een verschrikking en het erge was, dat er geen volledige verdoving was. Toen ik dat aangaf en ik echt pijn had, wuifde men dat weg. De baby moest eruit. Het was verschrikkelijk.

De tweede keer was het ook niet zo gepland. Pas toen ik duidelijk over tijd was ontdekte ik dat mijn dochter veel te groot was en moest ik weer beslissen dat het een keizersnede zou worden. Gelukkig maar dat ik dat op tijd besefte, want door het litteken en de vele verklevingen zou het op de gewone manier niet lukken. Uiteindelijk woog mijn dochter bij de geboorte 10 pond! Het duurde wel een uur om haar eruit te krijgen en ondertussen was ik wel 2 liter bloed verloren. Uiteindelijk is het goed gekomen met m'n dochter. Ze moest wel aan de beademing en en de eerste uren was er extra controle nodig."


"Voor mij was de bevalling een enorme uitputtingsslag. Maar ik was weer verbaasd hoe snel mijn lichaam zich herstelde. Als ik nu terugkijk weet ik dat mijn lichaam niet nog een bevalling aan zou kunnen. Wel ben ik trots op mijn littekens. Ik vind het zelfs cool. Met een bikini kan ik leven. Met een mooi badpak ook!"
#bevalling #keizersnede #baby #litteken
116 views