NUTTIGE PAGINA'S

de ANNA VAN DORP NIEUWSBRIEF

Merken

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief met daarin informatie over onze collecties, acties en het nieuws bij Anna van Dorp.

Meer dan 5500 nieuwsbriefabonnees

Onze klanten waarderen ons met 4,9/5 

DEEL

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

ANNA VAN DORP ONDERMODE   EMMAPLEIN 5-11  3701 DK  ZEIST
030-6916249   EMAIL: INFO.ANNAVANDORP@GMAIL.COM

2018 ANNA VAN DORP ONDERMODE 

  • Anna

'SoCal' is een 'Way of Life'

Zon en onbekommerd leven in SoCal, de korte naam voor Southern California, USA.

Ook in de USA zelf is er de grote tegenstelling tussen East- en Westcoast, tussen New York en Los Angeles. Hollywood is niet voor niets ontstaan in het land waar de zon altijd schijnt en je geen rekening hoefde te houden met de regels uit het verre Washington. Californië heeft daarmee altijd al de naam van 'buitenbeentje' gehad. Progressief als het gaat het terugdringen van luchtvervuiling - daar is nog steeds een hoop van - en het omgaan met immigranten - wat zouden ze zijn zonder hen. 'SoCal' is het leven in Malibu, Santa Monica, Huntington Beach, LA, en al die kleine plaatsjes met de vele wijngaarden en sinaasappelbomen. 'SoCal' is skateboarden in de avond -als de temperatuur wat koeler is, of surfen op een grote golf - terwijl je weet dat er haaien onder je zijn.


Ons gevoel van 'SoCal' vindt je bij Bananamoon California Beachwear. Bikini's en Badpakken met een zonnig imago. Altijd dat 'SoCal' gevoel. Ervaar het zelf en kom passen. Het zal je geweldig staan!