NUTTIGE PAGINA'S

de ANNA VAN DORP NIEUWSBRIEF

Merken

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief met daarin informatie over onze collecties, acties en het nieuws bij Anna van Dorp.

Meer dan 5500 nieuwsbriefabonnees

Onze klanten waarderen ons met 4,9/5 

DEEL

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

ANNA VAN DORP ONDERMODE   EMMAPLEIN 5-11  3701 DK  ZEIST
030-6916249   EMAIL: INFO.ANNAVANDORP@GMAIL.COM

2018 ANNA VAN DORP ONDERMODE 

 

JE
VOELT JE
GOED IN EEN
MOOIE
BH...

Naast het actuele aanbod aan modische bh's in de seizoensmodekleuren, zijn er ook de 'basis-bh's'. Deze zijn er in de kleuren wit, ivoor, huidkleur, rood en zwart. Gewoon de bh voor iedere dag. Voor probleemloos comfort. Ze zijn er voorgevormd en niet-voorgevormd. Voorgevormd heeft als voordeel dat het helemaal glad toont op de borst. Er zijn vele goede voorgevormde bh's van diverse merken. Welke u het beste zit is een kwestie van passen. En met een pashemdje aan ziet u direct het resultaat! 

 

KIES

DE JUISTE

BH 
MET
ADVIES...

Voor wie het gevoel heeft dat een voorgevormde bh teveel een 'ingepakt' gevoel geeft, is er de niet-voorgevormde bh. Vaak een driedelige cup voor een maximale ondersteuning. In cupmaten tot en met K en omvang tot en met 115. Met kanten cups, gedeeltelijk kant of geheel glad - aan u de keus. Ook weer uit veel merken te kiezen. Allen met hun eigen kwaliteit.
Belangrijk is, dat het u voor de juiste bh is. 

 

EEN MOOIE BH 
IS EEN

GESCHENK
AAN
JEZELF...

Beugelbh's zijn in het algemeen de meest verkochte bh's - zo'n 95% van het totaal. Een beugel geeft de beste uitsparing voor de borst en daarmee de meeste steun. Prikkende beugels, vaak een reden om naar een beugelloze bh te vragen, is vaak een kwestie van een foute maat. Toch kan een beugelbh niet uw keuze zijn. Dan hebben wij ook beugelloze bh's, voorgevormd en niet-voorgevormd.

Bh's met voorsluiting worden niet veel gemaakt. De reden is dat de ruimte tussen de borsten, waar de sluiting is, niet veel mogelijkheden geeft om de bh in de omvang te verstellen. Wij hebben twee soorten. Een met name voor gebruik na een operatie en een met een moderne magneetsluiting voor het grootste gemak.  

Meer weergeven