NUTTIGE PAGINA'S

de ANNA VAN DORP NIEUWSBRIEF

Merken

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief met daarin informatie over onze collecties, acties en het nieuws bij Anna van Dorp.

Meer dan 5500 nieuwsbriefabonnees

Onze klanten waarderen ons met 4,9/5 

DEEL

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

ANNA VAN DORP ONDERMODE   EMMAPLEIN 5-11  3701 DK  ZEIST
030-6916249   EMAIL: INFO.ANNAVANDORP@GMAIL.COM

2018 ANNA VAN DORP ONDERMODE 

MERKEN

FELINA/CONTURELLE

FELINA/CONTURELLE

AL MEER DAN 130 JAAR 

Al sinds 1885 maakt Felina lingerie. Begonnen als corsetteriefabrikant, heeft Felina zich in de afgelopen 130 jaar ontwikkeld tot een van de grootste Duitse lingeriemakers. Sinds een tijdje is er ook Conturelle. Gemaakt door Felina maar net even modischer en meer met een Franse snit. Door meer kant te gebruiken is Conturelle wel wat duurder dan Felina. De kracht van Felina is dat het een deugdelijk en goed merk is zonder te veel poespas. En, met een goede prijs. Je koopt vanaf 50 euro een goede kwaliteit beha. Neem nou de serie Solid. In meerdere kleuren en een geweldige gladde beha voor € 51,95 . Kan onder alle kleding. Wil je meer weten over Felina/Conturelle, kom dan langs, we laten je het graag vrijblijvend zien!

  

Solid
€51,95

De serie SOLID is een basic-serie in een moderne snit, met modische make-up tinten en plat afgewerkte naden. De slips met clean-cut-zomen hebben geen naden nodig. BH-cup met memory-inlay van schuim dat zich bij verwarming door lichaamscontact aan het lichaam aanpast en een natuurlijke buste vormt.

DE PROVENCE VAN CONTURELLE:
FRANSE CHARME VAN DUITSE KWALITEIT

JOY is een gladde, voorgevormde bh. Voor optimale figuurvorming is er ook een body met in het buikgedeelte gevoerd met elastische tule.

ZIE JEZELF IN CONTURELLE

FELINA HISTORIE