NUTTIGE PAGINA'S

de ANNA VAN DORP NIEUWSBRIEF

Merken

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief met daarin informatie over onze collecties, acties en het nieuws bij Anna van Dorp.

Meer dan 5500 nieuwsbriefabonnees

Onze klanten waarderen ons met 4,9/5 

DEEL

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

ANNA VAN DORP ONDERMODE   EMMAPLEIN 5-11  3701 DK  ZEIST
030-6916249   EMAIL: INFO.ANNAVANDORP@GMAIL.COM

2018 ANNA VAN DORP ONDERMODE 

: SPORT ANITA ACTIVE

ANITA ACTIVE

4 MODELLEN

ANITA ACTIVE

UNIEKE PASVORM

Anita Active sportbh's voldoen aan de hoogste eisen als het om intensief sporten gaat. Voor hardlopen, tennis, skieën, paardrijden, hockey, gymnastiek en steps zijn ze zeer geschikt.  Want als je een goede sportbh uit onze 'high-impact' collectie kiest, kan het de borstbeweging met wel 78% verminderen. Klik hier voor meer uitleg. Anita Active is een van die merken die internationaal bekend zijn voor sportbh's met de beste steun, de hoogste kwaliteit en het hoogste draagcomfort. En dat allemaal van A tot en met H-cup.

MEEST VERKOCHT
IN ANTRACIET

ADEMEND WIT

Anita Active Air Control Delta #5544

ONZE NUMMER 1 !

Een nieuwe stijl van sportbh's, de Air Control Delta Pad is snel een van onze meest favoriete modellen geworden. En de dames van Schaerweijde weten het want wij sponseren ze. Het is een uniek design met driehoekige pads voor bedekking en en luchtdoorlatende mesh , waardoor deze bh een maximum aan steun geeft en ademend is. Daarmee win je eigenlijk altijd!
Bij ons verkrijgbaar vanaf A tot en met F. 

Meer over de #5544 in een video

COLLECTIEOVERZICHT

GEWELDIGE
PASVORM

ZACHTE
STEVIGE CUPS

Anita Active Momentum #5529

Momentum is de klassieker van de high-intensity sportbh's. Het geeft maximum support bij de grootste inspanning. De voorgevormde zachte cups steunen en fixeren de borsten en geven dat zelfverzekerde gevoel bij je work-out. Een brede ademende meshband zorgt voor heerlijk draagcomfort. De cups zijn van speciaal materiaal dat vocht absorbeert en het naar buiten toe afvoert, weg van het lichaam. 

PRO MODEL

Meer over de #5529 in een video

ALLEEN IN ROOD

Anita Active Momentum Pro #5539

Sinds kort is er nu ook de Momentum Pro. Het combineert de drie beste designs van Anita in een model. Van de Delta Pad zijn er de driehoekige pads in de cup. Van de Momentum zijn er de brede, zachte en stevige cups. Van de Dynamix zijn er de gekruiste schouderbanden. Bij het ontwerp heeft Anita samengewerkt met Christina Hammer - bokskampioene - zodat de Momentum Pro aan de hoogste atletische eisen kan voldoen.

HEEL STEVIG

Meer over de #5539 in een video

3-DELIGE CUPS

Anita Active Extreme Control #5527

De naam zegt het al: Extreme Control. Door de driedelige buitencup is er extra zijdelingse steun. De schouderbanden zijn ergonomisch gesneden voor een geweldig comfort. Het rugpand is van ademend materiaal zodat het de huis niet afsluit. Ook in zwart-grijs.

Meer over de #5527 in een video

DEEL WAT JE LEUK VINDT

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

ANITA ACTIVE IS DE SPORTAFDELING
VAN ANITA GMBH

ANITA GMBH IS EEN TOONBEELD VAN 
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN !
MEER WETEN: KLIK HIER